{0} reviews | Schrijf review

Mizy-Thermo (Balen)
Balen - Over Mizy-Thermo

Ongelberg 68
2490 Balen
BTW nr 0894594673

0497 46 55 55
     

Mizy-Thermo: uw specialist in centrale verwarming

Nood aan een vakman waar u het warm van krijgt? Voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming belt u naar Mizy-Thermo.

 

Ervaren monteur van aardgas- en stookolieketels

 

Uw verwarming slorpt jaarlijks een flink deel van uw budget op. Kies daarom voor een zuinig systeem en een ervaren monteur. Cv-specialist Mizy-Thermo zorgt al sinds 1975 voor een aangename temperatuur in huis.

Wat installeren en onderhouden wij voor u?

  • centrale verwarming
  • aardgas- en propaanleidingen
  • verwarmingsketels op stookolie en aardgas
  • dubbelwandige roestvrijstalen flexibels in schoorstenen en aan gevels

 

Topmerken en persoonlijk advies

 

Mizy-Thermo plaatst uw hoogrendementsketels, condensatieketels en zonneboilers. Reken op duurzaam kwaliteitsmateriaal, want wij werken samen met Junkers, Van Marcke en Wolf.

 

Wilt u van brandstof veranderen? Dan ontfermen wij ons over de naadloze omschakeling van stookolie naar aardgas of omgekeerd.

 

Interesse of problemen? Maak kennis met uw contactpersoon: Dave Cleemput. Vraag hem advies over mogelijke premies. Hij informeert u graag over alle voordelige extraatjes.

 

Hulp binnen 24 uur bij noodsituaties

 

Mizy-Thermo plaatst en onderhoudt uw centraleverwarmingssysteem. Daarnaast komen we bij u langs voor herstellingen. En niet alleen aan uw verwarmingsketel. Last van een lekkende kraan? Of vraagt uw waterleiding om een aanpassing – bijvoorbeeld bij de renovatie van uw keuken? Mizy-Thermo repareert in een handomdraai, ook in het weekend.

 

Belt u ons voor een dringende herstelling? Dan komt Mizy-Thermo binnen 24 uur langs.

 

Mizy-Thermo bouwt voort op veertig jaar ervaring in centrale verwarming. Bel Dave Cleemput voor advies en een afspraak op 0497 46 55 55.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Reviews

  Geen reviews | Schrijf review